vrijdag 4 oktober 2013

Pictures I don't post.


Vaak maak ik foto's van producten waar ik later geen review meer van schrijf. Of ik maak een foto en heb nog niet zoveel te zeggen over dat product. Zulke foto's bewaar ik wel maar ik doe er eigenlijk niks mee. Daarom leek het met leuk om een artikel te maken over deze foto's. Benieuwd? Lees dan snel verder!



Om te beginnen deze foto, een shoplogje van een tijdje terug. Als ik alles apart in een foto shoplog zou moeten zetten word het zo'n lang artikel dus ik besloot er maar niks mee te doen. Fijne producten alleen de kwast heeft veel te slappe haren.


Overbelichte nagels. Ik heb hier de Colour Changing Nailpolish op van de Intertoys. Intertoys? Ja! De kleurveranderende lakken zijn super pretty en werken ook echt goed . Met een glitterlak aan de bovenkant aangebracht heb je een super easy nailart! De lakjes kosten maar € 2,49 dus ik zou zeker een keer gaan kijken.



Woehoe, het bewijs dat ook ik iets kan winnen. Ik had via Facebook meegedaan aan een Nivea winactie en ik heb nog gewonnen ook! Superleuk om een pakketje open te maken zonder te weten wat er in zit. Met de Nivea Creme Soft Douchecrème en de Nivea Onder de Douche Body Milk ben ik heel blij, heerlijke producten!


Nepwimpers van de Action Ik had nog nooit van mijn leven nepwimpers opgedaan, en vond dat het verrassend goed ging. De lijm was niet zo best en ik vind de wimpers veel te lang, maar leuk om een keertje uit te proberen. Als je ze bijknipt kan het misschien best overdag, en dit is leuk voor een feestje. Ze kosten niks dus de prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Voor 3 pakjes wimpers, allemaal verschillend en met lijm betaal je nog geen euro!


Matching! Toen ik foto's terugkeek zag ik dat ik perongelijk mijn teen op de achtergrond gefotografeerd had, en toevallig heeft mijn nagellak dezelfde kleur als deze lipstick! Over de nagellak staat een artikel online, en de lipstick is kleur 130 Ketch-me-up van Catrice. In het echt een wat roder kleurtje en helaas uit het assortiment..

Dit moest ik echt laten zien, check het verschil tussen met en zonder flits. Op een donkere dag lukt foto's maken niet en krijg ik dus een grauwe foto met super slechte kwaliteit (links), kijk je recht dan zie je een egale, super scherpe foto. Wat een verschil. Nu heb ik ook niet de beste camera dus sta ik niet erg versteld van de slechtere kwaliteit.


Rara, wat is het. Tijdens het fotograferen van producten raak ik soms mijn concentratie kwijt en ga aan de gang met andere dingen. Hier bijvoorbeeld probeerde ik een foto te maken op het moment dat ik met een deobus spoot. De enige gelukte is deze foto, haha.


Als laatste het bewijs dat ik geen nagellak op kan doen.. Overal vlekken rondom mijn nagel en ingedeukte lak omdat ik overal tegen aan loop. I hate it. Ook is de lak op de ene plek veel dikker waardoor het er heel lelijk uitziet. Nee, ik ben hier niet voor gemaakt.

En dit was mijn Pictures I don't post. #1. Ik ga proberen meer van dit soort artikelen te maken, maar omdat ik niet heel vaak van deze foto's maak zal je niet heel vaak zo'n artikel zien. Ik hoop in ieder geval dat jullie het leuk vonden. Dankjewel voor het lezen!

Liefs Romy

1 opmerking:

  1. leuk om zo'n artikel te maken, erg grappig om te lezen!! :)

    liefs Marsha,

    www.themusesofbeauty.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen