zondag 27 oktober 2013

Wintertime ♥


Happy winter time! Vannacht is de klok weer een uur achteruit gegaan, de wintertijd is dus weer ingegaan. Ik hou van de wintertijd dus wou ik even een snel artikeltje voor jullie schrijven. Lees mee voor mijn winter loves!


Hoewel ik heel erg van zomer houd door zijn warmte, lange avonden, ijsjes en veel meer is de winter mijn andere favoriete seizoen. Ik vind het de gezelligste tijd van het jaar met veel feest en cosy days. Maar er zijn veel meer dingen die ik leuk vind aan de winter:


Warme, zachte truien waar je lekker in weg kan kruipen worden weer uit de kast gehaald. In allerlei               kleuren en leuke motiefjes. Truien zijn mijn favoriete kledingstukken so thank you winter.
Donkere kleuren komen weer terug. Bordeauxrood, donkergroen, grijs, zwart noem maar op. Je                   kledingkast veranderd weer van kleuren en alles is weer lekker winters.
Het word weer eerder donker dus dat betekent: kaarsjes! Heerlijke geurkaarsen in alle geuren en kleuren     gaan weer aan en behalve dat het lekker en leuk is is het ook super gezellig!
 's Avonds met warme chocolademelk op de bank de leukste series kijken (in een lekkere warme trui!) en     genieten van de warmte van de verwarming die weer aanstaat.
 Wat is er leuker dan door de krakende sneeuw lopen terwijl er sneeuw valt op je muts die je lekker over       je oren hebt getrokken. Om je heen verlichte huizen en in je hoofd de leukste kerstliedjes. 

I love winter  



Dit zijn een aantal voorbeelden waardoor ik van de winter hou, maar natuurlijk zijn er nog veel meer. Winter is een heerlijk gezellige maand waar ik echt van houd. Een kort maar iets persoonlijker artikel waarin jullie dus wat meer van mij laat weten. Ik trek nu lekker een warme trui aan en ga met een kop chocomelk in een kamer met heerlijke geurkaarsen mijn favoriete serie kijken. Dankjewel voor het lezen en enjoy winter!

                                                                           Liefs Romy

2 opmerkingen: